Fysiotherapie aan huis

Sinds 2018 verzorg ik fysiotherapiebehandelingen aan huis. Als CKR geaccrediteerd en BIG-geregistreerd Fysiotherapeut krijgt u van uw zorgverzekeraar 70% tot 100% vergoed van de behandelingen aan huis. Een verwijzing is niet nodig. Als Fysiotherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Wat kan fysiotherapie aan huis mij bieden?

Samen stel ik met jou een behandelplan op om jouw gezondheidsklachten (preventief) aan te pakken. Door mijn werkervaring in de praktijk weet ik wat de valkuilen zijn van pijnklachten en wat hier aan gedaan kan worden. Een behandeling aan huis heeft een aantal voordelen. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving en je kan een tijd uitkiezen die jou het beste uitkomt. Een behandeling thuis in de avonduren is bijvoorbeeld gewoon mogelijk. Het dagelijks voor langere duur zitten en in tijden van stress, verkrampen vaak de nek, schouder en rugspieren. Preventief kunnen wij een behandeltraject starten om pijn en lichamelijk ongemak te voorkomen. Ontspanning- triggerpoint- en/of bindweefselmassage zijn hierbij erg effectief.

Vergoeding van behandeling

Afhankelijk van welke zorgverzekering je hebt, wordt 70% tot 100% van de behandeling(en) aan huis vergoed. Ik werk volledig contractvrij. Dat houdt in dat je na behandeling van mij een factuur ontvangt. Na betaling van deze factuur, kan je deze indienen bij je zorgverzekeraar. Tegenwoordig gaat dit erg makkelijk met moderne apps op de telefoon, computer of tablet. Welke zorgverzekeraar je ook hebt, je hoort altijd minimaal 70% van de behandeling vergoed te krijgen. Mocht je er niet uitkomen met het indienen van een factuur, dan sta ik altijd klaar om je te helpen. Ik ben als Fysiotherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Behandeling aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in of neem met mij contact op via 0610865683. In beide gevallen neem ik zo spoedig als mogelijk contact met je op!

Op zoek naar mij als Personal Trainer of Gewichtsconsulent? Neem graag een bezoek aan mijn andere website www.robbycoaching.nl/personal-training/

Ja, ik wil een afspraak fysiotherapie

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Tarieven

BeschrijvingTariefTijdsduur
Fysiotherapie (aan huis), eerste behandeling (intake) code 1864€4545 min.
Fysiotherapie (aan huis) code 1000€3530 min.
Fysiotherapie aan huis, eerste behandeling (op medische indicatie-verwijzing) code 1865 / 1871€5445 min.
Fysiotherapie aan huis (op medische indicatie) code 1001€4530 min.
Gemiste afspraak (afmelding binnen 24u)€28-
De fysiotherapiebehandeling(en) wordt voor 70% tot 100% vergoed door je zorgverzekeraar, afhankelijk van je aanvullend pakket.

RobbyFysiotherapie verzorgt fysiotherapie aan huis in Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Bergschenhoek, Bleiswijk en in de omgeving van Rotterdam.

Verhinderd?
Kosteloos afzeggen of verplaatsen van je afspraak kan tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Als je binnen 24 uur vóór je afspraak afzegt, dan wordt er €28,- in rekening gebracht.

Referenties