Over mij

Laagdrempelig en individueel afgestemde zorg

Dat is mijn motto: Goede zorg die voor iedereen toegankelijk en afgestemd is. Veel fysiotherapie praktijken zitten er vaak niet om te springen om mensen thuis te behandelen. Ik vind dat in de tijd waarin we leven we hier flexibel en vooruitstrevend in moeten zijn. De toekomst van de zorg is thuis en/of lokaal.

Ben jij op zoek naar een flexibele fysiotherapeut die jou thuis kan behandelen? Dan ben je mij bij het goede adres.

My story

Mijn naam is Robby Stofbergen. Ik ben 30 jaar en woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Al sinds kinds af aan heb ik mij altijd met sport bezig gehouden. In sport en mensen heb ik dan ook mijn plek kunnen vinden. Door mij met sport bezig te houden, raakte ik geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam en hoe training, geestelijk welzijn en voeding daar positief aan kunnen bijdragen.

Vanuit mijn interesses ben ik in 2011 van start gegaan met de opleiding HBO Fysiotherapie bij de Hogeschool van Rotterdam. Ik heb gedurende de opleiding, naast diverse stages in de particuliere praktijk en een revalidatiecentrum, vier maanden werkervaring opgedaan bij Physiotherapie Seefeld te Zürich, Zwitserland. Ik ben na het voltooien van mijn opleiding drie jaar werkzaam geweest in de particuliere praktijk Fysical Delfgauw, naast het opstarten van mijn bedrijf. Naast BIG-geregistreerd fysiotherapeut ben ik ook internationaal NASM Certified Personal Trainer, gediplomeerd voedingsadviseur, gewichtsconsulent en YVLO gecertificeerd ZwangerFit Fysiotherapeut/Trainer.

RobbyCoaching & RobbyFysiotherapie

In 2016 heb ik RobbyCoaching opgericht en daarmee ben ik van start gegaan met het verzorgen van personal training aan huis en het coachen in voeding- en lifestyle. Ik help sindsdien mensen om doelen te bereiken op diverse vlakken. Dat kan het terugdringen van (zwaar) lichamelijk overgewicht of gezondheidsklachten zijn, maar dat kunnen ook andere globale en/of persoonlijke doelstellingen zijn.

Als fysiotherapeut verzorg ik sinds 2018 via mijn eigen fysiotherapiepraktijk – RobbyFysiotherapie – fysiotherapiebehandelingen aan huis. Zowel in Zwitserland, Den Haag evenals Delfgauw was ik gefascineerd door de fysiotherapiebehandelingen die ik soms bij mensen thuis verzorgde. Het onderweg zijn en het persoonlijke contact met mensen in hun eigen leefomgeving trok mij erg aan.

Voeding en sport

Voeding is buiten de training om zeer belangrijk. Als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent geef ik je richtlijnen voor je dagelijkse voeding. Goede voeding geeft ook een boost aan je energie en aan je workouts. Zo kan je bijvoorbeeld op de inname van ‘langzame’ koolhydraten letten. Dat lijkt misschien ingewikkeld, maar in praktijk valt dat heel erg mee. Ik help je er graag mee verder.

Voor personal training of hulp bij voeding en/of lifestyle, bezoek mijn andere website.