Over mij

Goede zorg voor iedereen

Dat is mijn motto: Goede zorg die voor iedereen toegankelijk is. Veel fysiotherapie praktijken hanteren nog steeds de standaard openingstijden van 08:00 tot 17:00 en zitten er vaak niet om te springen om mensen thuis te behandelen. Ik vind dat in de tijd waarin we leven we hier flexibel in moeten zijn. Er zijn genoeg mensen die ochtend, avond en ook nachtdiensten draaien. Of ze kunnen het huis niet uit door de net geboren kleine.

Ben jij op zoek naar een flexibele fysiotherapeut die jou thuis kan behandelen? Dan ben je mij bij het goede adres. Sinds 2018 verzorg ik zelfstandig fysiotherapie behandelingen bij mensen thuis en ik ben erg dankbaar dat ik dit leuk en gevarieerd beroep mag uitoefenen.

Van passie naar werk

Mijn naam is Robby Stofbergen. Ik ben 28 jaar en woon in Berkel en Rodenrijs. Al sinds mijn 15de is (kracht)sport en het menselijk lichaam mijn passie. Door mij hiermee bezig te houden, raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam en hoe training, geestelijk welzijn en voeding daaraan positief kunnen bijdragen.

Die passie werd zo groot, dat ik uiteindelijk HBO Fysiotherapie ben gaan volgen aan de Hogeschool van Rotterdam. Ik heb gedurende de vier jarige opleiding, naast diverse stages, vier maanden buitenlandse werkervaring opgedaan bij Physiotherapie Seefeld te Zürich, Zwitserland. Ik ben na het voltooien van mijn opleiding twee jaar werkzaam geweest in de particuliere praktijk Fysical Delfgauw. Naast BIG-geregistreerd fysiotherapeut ben ik ook NASM Certified Personal Trainer, gediplomeerd Voedingsadviseur, BGN erkend Gewichtsconsulent en YVLO gecertificeerd ZwangerFit Fysiotherapeut.

RobbyCoaching & RobbyFysiotherapie

In 2016 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en RobbyCoaching opgericht. RobbyCoaching staat voor Personal Training en Gewichtsconsulten aan huis en hierbij help ik mensen hun doelen te bereiken op bijv. het terugdringen van (zwaar) lichamelijk overgewicht, gezondheidsklachten, maar ook om vitaler en sterker te worden.

Als fysiotherapeut verzorg ik sinds 2o18 via RobbyFysiotherapie fysiotherapiebehandelingen aan huis. Zowel in Zürich, Zwitserland, als in Delfgauw was ik gefascineerd door de fysiotherapiebehandelingen die ik soms bij mensen thuis mocht verzorgen. Het onderweg zijn en het persoonlijke contact met mensen in hun eigen leefomgeving vond ik een erg leuke bijkomstigheid.

Voeding en sport

Voeding is buiten de training om zeer belangrijk. Als voedingsdeskundige en BGN-erkend gewichtsconsulent geef ik je richtlijnen voor je dagelijkse voeding. Goede voeding geeft ook een boost aan je energie en aan je workouts. Zo kan je bijvoorbeeld op de inname van ‘langzame’ koolhydraten letten. Dat lijkt misschien ingewikkeld, maar in praktijk valt dat heel erg mee. Ik help je er graag mee verder.

Voor personal training of hulp bij voeding, neem graag een bezoek aan mijn andere website www.robbycoaching.nl/personal-training/