Referenties

Anoniem
Pijnacker

Robby biedt fysiotherapie aan huis. Dat is ontzettend handig: je hoeft de deur niet uit voor een effectieve behandeling. De behandeling zelf is goed verlopen. Pittig, want de blessure bleek hardnekkig. Maar met de juiste oefeningen erbij, kregen we de tennisarm uiteindelijk toch onder controle. Ik kan Robby bij iedereen aanraden.

Anoniem
Voorburg

Mijn vader van bijna 80 jaar had fysiotherapie nodig, een uitkomst dat Robby choaching aan huis komt. Hierdoor is de behandeling meer persoonlijk door in de vertrouwde omgeving iemand te behandelen. Robby hield mij als dochter goed op de hoogte van de voorgang van de behandelingen en gaf mijn vader goede tips en ondersteuning. Heel waardevol.

Anoniem
Berkel en Rodenrijs

Vakkundig, sociaal, flexibel. Uitstekende fysiotherapie.

Anoniem
Berkel en Rodenrijs

Geweldig fysio aan huis en bij een juiste verzekering gewoon vergoed, voor mij een uitkomst. Klachten worden aangepakt en voor de toekomst tips hoe deze klachten te voorkomen. Dit op een leuke en creatieve wijze (aangepast op jou wensen en mogelijkheden) die niet alleen voor korte termijn maar ook voor lange termijn goed zijn.

Anoniem
Schiebroek

Fysio aan huis wat ideaal is qua planning en tijd. Hij is kundig en heeft veel expertise. Geeft handige tips waarbij altijd rekening wordt gehouden of deze ook daadwerkelijk uitvoerbaar zijn. De combinatie van personal training en fysiotherapie door dezelfde persoon op tijden dat het voor mij uitkomt is echt ideaal.

Martine
Berkel en Rodenrijs

Met één keer in de week sporten kom je er niet! Sinds ik met Robby train heb ik geen rugklachten meer en barst ik van de energie. Robby weet wel raad, hij laat je heel hard werken!

Jessica
Berkel en Rodenrijs

Na 5 weken gelijk te zijn gebleven in gewicht gaat de weegschaal, met goed volhouden qua gezonde voeding en het sporten, eindelijk gestaag naar beneden. Ass to grass squats or go home! 

Hans
Berkel en Rodenrijs

Zeer tevreden over Robby. Hij is een vrolijke leuke gozer, die de training heel serieus neemt. Op een leuke manier kan hij je motiveren en is sociaal en persoonlijk betrokken met je. Een aanrader dus!

Shanti
Barendrecht

Wie bij Rob traint weet het: je haat hem als hij er is en daarna kan je niet wachten tot hij weer komt… De ultieme haat-liefde verhouding!